Mandag

Interessant overskrift, jeg vet. Men hva pokker skal man skrive, lissom..?

For jeg kjenner at jeg vil skrive, men vet ikke helt om hva og hvorfor. Må jeg ha noen god grunn? Et spesielt godt tema eller en oppsiktsvekkende hendelse å fortelle om?

Nei. Jeg trenger ikke det. For dette er min blogg, og jeg kan skrive om akkurat det som måtte passe meg!

Det er virkelig vanskeligere å skrive når ting ikke går like greit. Når jeg ikke kan forteller at jeg har klart å opprettholde den gode flyten jeg var inne i. For det krøllet seg litt til i helgen. Men jeg både og kjente at det kom. Enkelt å si i ettertid, I know. Men jeg gjorde virkelig det. Og jeg burde skrevet. Burde fortalt noen at nå stormer det litt. Jeg burde erkjent at jeg var sliten, og det er greit.

For er det noe jeg synes er vanskelig, så er det å erkjenne at jeg er sliten. Tenker som regel at jeg ikke har grunn nok, har gjort nok, jobbet hardt nok, trent nok, sovet lite nok, osv. Så i stedet for å sette grenser for meg selv, så durer jeg videre. Uten å stoppe opp. Uten å kjenne etter.

Og da går ting gjerne skeis. Så to dager gikk ting (da gjerne mat) litt på snørra. Og det var fristende å fortsette trenden i dag.. La det skure og gå, uten å mobilisere det som trengs for å hente seg inn igjen. For det koster så forbanna mye å gjøre de riktige tingene. Å spise nok uten å kaste opp, for eksempel. Å holde ut angst og uro. Å gi seg selv lov til å slappe av. Å akseptere det som er og har vært. Å se fremover og jobbe mot mine langsiktige mål.

Men det gjør jeg nå.

Og planen er å fortsette den gode trenden jeg, tross et lite fall, befinner meg i. Fall seven times – stand up eight, ikke sant? Samma om det kanskje i mitt tilfelle er mer fall fourhundredandten times – stand up fourhundredandeleven. Det viktigste er å reise seg. Igjen og igjen.

Ikke gi seg.

Ikke faen.

  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s