Tenk langsiktig!

Nå er jeg stressa. Av 4 årsaker:

 • Behandleren min på DPS måtte avlyse i dag pga. sykt barn. Kjipt, men sånn er det. Det er forøvrig første gang hun har avlyst en time, så no hard feelings der! Men det hadde vært godt å få tømt seg litt i dag, samt hjelp til å sortere ett og annet. Får sette meg ned med penn og papir og gjøre det sjæl!
 • Jeg (+ foreldrene mine og søsteren min) har en leilighet som skal selges. Fikk nå beskjed om at megler ikke kan bruke gamle bilder, så nye må tas. Hvilket er litt styr siden jeg har en leieboer der nå som driver med pakking og flytting. Søsteren min og jeg bor et stykke unna, og foreldrene mine reiser på ferie til helgen. Så det beste hadde kanskje vært å utsette hele greia. Men da taper vi jo penger, og dessuten må jeg endre adresse pga. skatteregler. Så det blir et styr, særlig siden jeg er på vei til å søke penger fra NAV nå (som forøvrig er et stressmoment i seg selv). Vet ikke helt hvordan vi skal løse dette best (og billigst) mulig.
 • Jeg skal feire bursdag i kveld. Det blir hyggelig, men det stresser meg likevel.
 • Jeg spiser og beholder all mat. For 7. dagen på rad! Dét er stress, det!

Fikk et lite angstanfall mens jeg gikk hjemover etter å ha vært på butikken i stad. Måtte bare sette fra meg posene og puste. Men det gikk seg til.. Takk og lov! Jeg kan mestre dette. Tenke langsiktig. Jeg løser ingen verdens ting ved å kaste opp i allefall. Det sier jo seg selv, sånn egentlig. Så jeg gjør det andre folk ville gjort. Spiser lunsj som vanlig, puster og holder ut.

Jeg kan, jeg vil, og jeg skal!

Advertisements

2 thoughts on “Tenk langsiktig!

 1. Håper dere fant en god løsning, og håper alt ordner seg med Nav og alt sammen. Kan fort miste roen når det blir mye, synes det er tøff som klarte alt dette oppi angsten, viser virkelig hvilken styrke du har ❤ Du kommer til å klare dette, har veldig tro på deg 🙂 God klem

  Like

  • Tusen takk for at du leser og kommenterer. Rart med det, men det er litt stas med kommentarer selv om jeg slett ikke forventer noen fra de få leserne mine. Så takk!

   Og ja, jeg håper det ordner seg med alt sammen. Blir utrolig godt den dagen leiligheten endelig blir solgt, og når/hvis jeg blir “avklart” hos NAV og at det ordner seg med støtte derfra.

   Det er godt med folk som tror på en og som også vet litt om hva det vil si å jobbe med angst og tunge tanker. Så takk, og takk det samme 🙂 God klem tilbake

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s