Bursdag og sånt

Neste fredag har jeg bursdag. En dag jeg de siste årene stort sett har gruet meg veldig til. 19.juni og nyttårsaften har vært to dager i året jeg helst hadde hoppet glatt over. Ikke at hverken bursdag eller andre høytider er så viktige for meg, men fordi det er dager som marker en slags overgang. Fra det som har vært, til det som kommer. Fra det jeg skammer meg over, til det jeg gruer meg til.

I fjor feiret jeg dagen min på Modum Bad. I forkant hadde jeg gått åpnelyst foran gruppa mi og fortalt om hvor vanskelig jeg syntes denne dagen hadde vært de siste årene. De fantastisk jentene på gruppa mi tok likevel sjansen på å feire meg skikkelig. Noe jeg til syvende og sist satt uendelig stor pris på! Jeg kom til dekket bord i spisesalen mens de sang for meg. Egen duk, bursdagsbanner, blomster, ballonger, kort, gaver og en kurv jordbær som vi delte til frokosten. Blir helt rørt når jeg tenker tilbake.

Uansett.

I år skal jeg faktisk ha en liten feiring. Jeg fortalte min roomie A at jeg ikke hadde villet feire på noe vis de siste årene.. Da var jo den saken grei – i år skulle det feires! Så det blir liten sammenkomst på tirsdag med gode venner. Venner som jeg har delt bloggadressen med, som betyr mye for meg, og som jeg virkelig er glade for at er en del av livet mitt. Det blir fint.

I morgen skal jeg skal jeg dessuten tilbringe kvelden/natten med 3 gode, “gamle” venninner. Noe jeg normalt ville gruet meg veldig til, og antagelig kommet opp med en eller annen unnskyldning for å slippe unna. Men nå kjenner jeg at skuldrene er senket. Jeg gleder meg, faktisk 🙂
Kanskje fordi jeg har delt bloggen? Fordi jeg har turt å åpne meg, og at det har vært greit?

Det å vise seg sårbar er skummelt, men også utrolig godt når det først er gjort. Alt i alt er det flere ting som har gjort et livet igjen ser litt lysere ut. Og det nyter jeg virkelig!

  Gode ting – som denne utsikten fra torsdagens joggetur😊

Advertisements

2 thoughts on “Bursdag og sånt

 1. Sender en gratulasjon her og håper feiring ble koselig og fin *Gratulerer med dagen fine du <3* 🙂 Jeg har selv slitt veldig mye med bursdag, mye skam og blir minnet på at årene går men ikke jeg, samtidig som jeg går men ikke synlig som andre rundt meg, og da føles det ekstra vondt på bursdagen. Så lurt og tøft du ville feire og håper det blir en fin dag ❤ Jeg skal faktisk og feire i år for å trosse alt, gjøre noe fint ut av dagen 🙂

  Like

  • Takk for kommentar og bursdagshilsen!
   Det er på en måte godt å vite at man ikke er alene om å grue seg til slikt. Blir vel kanskje slik når man ikke har det helt greit, og føler at årene går uten at man klarer å leve det livet man ønsker.

   Tenker at det er et stort skritt i riktig retning at vi begge har ønsket å feire litt i år! Det må vi ta med oss 🙂 Håper du også får en flott feiring når den tid kommer!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s