Mindfulness in action

Følelsen av mestring og glede.

Den fikk jeg kjenne på på søndag. Og det var så godt – så utrolig godt.

Jeg har en veldig god venninne som halte meg med ut i skogen. Lysten var definitivt ikke tilstede, men det kom seg etterhvert. Vi gikk en god tur og skravlet i vei. Satt oss også ned med litt jorbær og kaffe fra termos. Enkle, små, store gleder.

Etter tur dro vi opp til et klatrefelt i nærheten. Håpet at fjellet var tørt nok og at regnet holdt seg på avstand slik at vi fikk gått noen ruter. Og det fikk vi!

Spenning, nervøsitet, konsentrasjon, mestring, slit og glede. Klatring er virkelig mindfulness in action!


Etterhvert kjente jeg at klumpen i magen forsvant. At jeg pustet roligere, dypere. At jeg kjente meg glad og takknemlig over å være akkurat her, akkurat nå. Sammen med verdens beste støttespiller og vennninne.

Det var så godt å kjenne på disse følelsene. At de er der, og lengter etter å bli lokket frem. Som små frø, pakket inn i litt for mange lag av jord. Så jeg får grave de frem og forsøke å pleie de som best jeg kan fremover. Luke vekk ugresset steg for steg, slik at frøene får lys og luft. Først da kan de spire og gro.

Advertisements

2 thoughts on “Mindfulness in action

  1. Så utrolig nydelig å lese og så veldig bra skrevet! 🙂 Det er slike øyeblikk som virkelig betyr noe og som gjør hverdagen og livet verdt å leve ❤ Gleder meg til å følge deg videre ❤

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s