Pizza-Thea: 1-0.

Dagen i korte trekk.

– Skoletimene gikk fint.

– Timen hos fysio var tøff. Men også veldig nyttig og bra. Jeg har mye å jobbe med.. Kjenner jo at jeg er utsultet på berøring, samtidig som det er grusomt vanskelig. Ta i mot, ta plass, slike ting. Vekker mange følelser.

– Følelser som jeg endte opp med å kaste opp etterpå.

– Dro tilbake til skolen for møtet med studentrådet. Spiste pizza. Tenkte at det skulle gå fint. Det gikk ikke fint.. Uroen etter å komme meg ut av rommet og hjem for å gjøre mitt ble etterhvert for stor. Jeg dro hjem, nok en gang for å kvitte meg med vonde følelser. I allefall akkurat der og da. Få litt ro, akkurat der og da.

– VIlle deretter bare bli hjemme og tørke snørr og tårer, men jeg dro meg tilbake til skolen. Foredrag i biomekanikk. Glad jeg gjorde det. Fikk tankene over på andre ting. Ting som interesserer meg, som ikke er sykdom, ting som er en del av det friske livet.

– Har nå spist havregrøt og litt frukt til kvelds. Trangen er der igjen. Men jeg holder ut nå. Er litt for sliten til enda en runde.

Pust. Bare pust.

Advertisements

2 thoughts on “Pizza-Thea: 1-0.

 1. Hei vakre Thea! 🌸 ville bare si at jeg tenker på deg. Det er så fantastisk tøft og sterkt av deg å dele tankene dine. Selv om jeg ikke er så flink til å kommentere det du deler eller alltid svare på meldinger (blir spesielt dårlig på det når jeg sliter litt ekstra), så tenker jeg på deg,leser alt du deler, og heier på deg. ❤️

  Like

  • Tusen takk for fine ord, Guro. Og ikke føl på at du må kommentere, eller lese i det hele tatt. Jeg vet du tenker på meg og bryr deg, og det håper jeg du vet at jeg gjør om deg også.

   Vi skal begge bli friske og komme oss helskinnet gjennom denne helvetes kampen! ❤ Stor klem!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s