55 minutter fri

I dag har jeg vært på spinning. I forkant gruet jeg meg, tenkte at jeg ikke orket, og holdt på å droppe hele greia. Men så var det dette med at jeg ikke ønsket en advarsel i booking-systemet ved å ikke møte opp. Så jeg dro – takk og lov!

For det ble 55 minutter med pur glede. Kroppen fungerte på trening for første gang på lenge, og jeg rett og slett koste meg. Jeg nøt den høye pulsen, den drivende musikken, instruktørens inspirerende coaching, og generelt det mind-settet jeg av og til trer inn i under en slik time. Jeg tenkte flere ganger at “Yes, akkurat nå DIGGER jeg livet!”. Og den tanken har jeg ikke kjent på en stund. Det er nesten slik at jeg gråter mens jeg skriver dette. Jepp. Det var rett og slett så. himla. godt.

I disse minuttene var jeg verken spiseforstyrret, deprimert, eller full av angst. Jeg var Thea.

Etter en slik time hender det at jeg blir rimelig høy på meg selv. Jeg tenker brått at jeg skal mestre alt i hele verden, og legger planer i øst og vest. Tilbake til jobb som instruktør, deltidsjobb ved siden av studiene, ta på meg oppdrag som turleder, ta flere kurs, gjøre ferdig PT-studiet VED SIDEN AV alt det andre, kanskje ta opp tråden med gamle venner, sjekke ut Tinder og dra på date noe ganger i uka, engasjere meg i prosjekter og frivillige verv, skaffe litt mer praksis mtp. utdaningen, osv. Tusen planer som jeg en liten stund helt oppriktig tenker at vil gå helt fint. Herlighet, skulle jo bare mangle.

Crashlandingen er jo dømt til å komme etter et slikt svev. Jeg flykter inn i en drømme-tilstand, hvor jeg uten problemer fikser å ha tusen ting i ilden. Selv en frisk duracell-kanin ville blitt sliten av alle de planene jeg ser for meg at jeg burde fikse. Derfor er det greit å skrive de ned. Se litt på de, og tenke at “jo, det er kanskje litt i overkant”. Å ta denne siste eksamen før sommerferien er egentlig nok. Og det er greit. One step at the time, Thea.

Men den spinningtimen, ass. Den var i allefall digg!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s